Vanwege het grote succes van de zomerchallenge 2020 doet LTC Zer Oirts, het tennispark middenin het dorp, ook dit jaar mee met de KNLTB zomerchallenge. 

Wil jij deze zomer sportief uitgedaagd worden en/of ben je op zoek naar een sport die je goed kan uitoefenen op anderhalve meter afstand? Ontdek hoe leuk tennis is en doe mee aan de Zomer Challenge! De Zomer Challenge is een compact lidmaatschap, voor jong en oud, waarbij je een aantal maanden vrij kunt tennissen.

De Zomer Challenge is een compact lidmaatschap van vier maanden waarbij je vrij kunt tennissen wanneer het jou uitkomt. Voor € 30,- extra volg je (bij voldoende aanmeldingen) vier tennislessen in groepjes van vier personen. Ook kun je meedoen aan het Zomer Challenge slotevent. Enthousiast geworden? Meld je aan via ledenadministratie@zeroirts.nl

De Zomer Challenge bij L.T.C. Zer Oirts bestaat uit:

  • Een lidmaatschap voor de maanden juni t/m september om vrij te tennissen wanneer het jou uitkomt;
  • Voor € 30,- per persoon vier tennislessen in groepjes van vier deelnemers onder begeleiding van een gecertificeerde leraar;
  • Deelname aan het Zomer Challenge Slotevent.

Tennissen op onze vereniging gebeurt onder professionele begeleiding en volgens de richtlijnen van het RIVM en de KNLTB.

Voor meer info, neem contact op met Jan Adriaanse, telefoonnummer 06-40123661.