Beste leden, ouders, toeschouwers, bezoekende clubs en andere belangstellenden

Vanaf zaterdag 15 januari 2022 worden er weer een aantal versoepelingen doorgevoerd. Ook voor onze club zijn er belangrijke wijzigingen. Zo mag er vanaf zaterdag 15 januari weer door iedereen, zowel jeugd als senioren, normaal getraind worden.

Ook mag er weer gebruik gemaakt worden van de kleedkamers om voor en na de training om te kleden en te douchen. Voor het gebruik van de kleedkamers door personen vanaf 18 jaar is een corona toegangsbewijs (CTB) verplicht.

Wat betekent dat voor onze club en op sportpark “Noordhout”?

Het sportpark mag weer open met uitzondering van ons clubhuis.

Senioren en jeugd mogen weer “gewoon” trainen en gebruik maken van de kleedlokalen.

Het clubhuis blijft voorlopig gesloten.

Onderlinge wedstrijden tegen leden van onze eigen vereniging zijn toegestaan, wedstrijden tegen andere clubs zijn NIET toegestaan. Helaas is ook publiek nog niet toegestaan bij trainingen of (onderlinge) wedstrijden.

Als laatste vragen wij alle leden en toegestane bezoekers de geldende basisregels in acht te houden:
• Bij klachten: blijf thuis en laat je testen bij de GGD. Ook als je reeds gevaccineerd bent.
• Bent je positief getest? Blijf dan thuis. En blijf uit de buurt van anderen. Ook als ze reeds gevaccineerd zijn.
• Houd waar mogelijk 1,5 meter afstand van anderen.
• Vermijd handen schudden
• Was vaak regelmatig zorgvuldig uw handen
• Hoest en nies in je elleboog.

Wij als vereniging doen voor de naleving van de hierboven gemelde regels een beroep op ieders verantwoordelijkheid en medewerking. Volg de verzoeken van onze vrijwilligers op en houd je aan de regels. Samen zijn we de vereniging!

Mochten er vragen of opmerkingen zijn, dan kun je contact opnemen met Hans van den Broeke of Rens Aarnoutse.

Bestuur vv Serooskerke
15 januari 2022