Beste leden, ouders, toeschouwers, bezoekende clubs en andere belangstellenden

Vanaf zondag 28 november 2021 17:00 uur heeft de regering de bestaande coronamaatregelen, die op 13 november 2021 18:00 uur zijn ingegaan verder uitgebreid. Uiteraard gelden deze ook voor ons. Hieronder lees je hoe wij daar mee omgaan en wat dat voor jou betekent.

Algemene regels

Het sportpark (velden, kleedkamers en clubhuis) is alle dagen tussen 17.00 uur en 5.00 uur voor iedereen gesloten.

Op de tijden (tussen 5.00 uur en 17.00 uur) dat het sportpark (inclusief clubhuis) wel open is,  is het alleen toegankelijk voor sporters(dus spelers die op het formulier staan), begeleiding en functionele personen.

Toeschouwers zijn helaas niet welkom.

Sporters en begeleiding mogen het sportpark zonder coronatoegangsbewijs/QR-code betreden. Echter, zonder coronatoegangsbewijs mogen zij geen gebruik maken van de kleedlokalen en mogen zij in de kantine enkel een drankje/hapje afhalen.

Wel dient er dan in de kantine een mondkapje te worden gedragen.

Wij verzoeken spelers, trainers, scheidsrechters, vrijwilligers en andere betrokkenen om een bezoek aan de kantine zo kort mogelijk te laten duren en daarna de accommodatie te verlaten.

Uitzonderingen
Er zijn verschillende uitzonderingen:

• Ben je jonger dan 18 jaar, dan mag je zonder coronatoegangsbewijs gebruik maken van de kleedlokalen en in de kantine verblijven;
  • Ben je begeleider van een team, dan mag je zonder coronatoegangsbewijs de kleedlokalen betreden;
  • Ben je rijouder, dan mag je het sportpark betreden (met of zonder coronatoegangsbewijs);
  • Ben je scheidsrechter, dan mag je het sportpark betreden (met of zonder coronatoegangsbewijs);
  • Ben je vrijwilliger die functioneel aanwezig moet zijn, dan mag je het sportpark, de kleedlokalen en kantine betreden (met of zonder coronatoegangsbewijs).

Wat betekent dat op sportpark “Noordhout”?

Vanaf zondag 28 november 2021, is het sportpark alleen te betreden tussen 5.00 uur en 17.00 uur en vragen we bij het betreden van het sportpark aan iedere sporter die 18 jaar of ouder is, om een coronatoegangsbewijs. Heb je een geldig coronatoegangsbewijs, dan krijg je een bandje, waarmee je eenvoudig kunt laten zien dat je van alle faciliteiten gebruik mag maken.

Wat de competitie- en oefenwedstrijden voor de zaterdagen betreft, wachten wij nadere berichten van de KNVB af, zodra hier meer over bekend is zullen we dit op de website kenbaar maken.

In overleg met de jeugdcommissie van de SJO Serooskerke-Veere zou de jeugd op woensdagmiddag tot 17.00 uur mogen trainen.

Heb je geen (geldig) coronatoegangsbewijs, dan krijg je geen bandje en gelden de eerder genoemde beperkingen.

De kantine kan alleen worden gebruikt door sporters en begeleiding.

In de horeca, dus ook in ons clubhuis, is een CTB en een vaste zitplaats en 1,5 meter afstand verplicht. Dat zitten is natuurlijk vervelend en niet leuk, maar nog lastiger om te handhaven.

Hiermee sluiten wij ons aan bij de richtlijn van de KNVB en verzoeken spelers, trainers, vrijwilligers en andere betrokkenen om een bezoek aan de kantine zo kort mogelijk te laten duren en daarna de accommodatie te verlaten.

Wat als een spe(e)l(st)er (18 jaar of ouder) geen coronatoegangsbewijs heeft?

Je mag dan voor, tijdens en na de wedstrijd geen gebruik maken van de kleedlokalen. Kom dus omgekleed naar het sportpark! Ook kun je niet in de kantine verblijven. Wel kun je een drankje/hapje afhalen in de kantine. Voorwaarde is dan wel dat je in de kantine een mondkapje draagt.

Nog even dit. Al meer dan 1,5 jaar doen we ons best om ervoor te zorgen dat we, ondanks alle maatregelen, kunnen blijven sporten. Ook nu houden we ons, zo goed en zo kwaad als het gaat, aan de regels. We kunnen als vereniging, die afhankelijk is van vrijwilligers, niet overal bewaken dat de regels ook worden nageleefd. We vragen daarom aan je om je verantwoordelijkheid te nemen en je te houden aan dit protocol. Spreek anderen erop aan als je ziet dat hij/zij even een regel vergeet. Alvast bedankt voor je begrip en je medewerking.

Als laatste vragen wij alle leden en bezoekers de geldende basisregels in acht te houden:

• Bij klachten: blijf thuis en laat je testen bij de GGD. Ook als je reeds gevaccineerd bent;
  • Ben je positief getest of zijn anderen bij je thuis positief getest? Blijf dan thuis. En blijf uit de buurt van anderen. Ook als ze reeds gevaccineerd zijn;
  • Houd waar mogelijk 1,5 meter afstand van anderen;
  • Vermijd handen schudden;
  • Was vaak regelmatig zorgvuldig uw handen;
  • Hoest en nies in je elleboog.

Wij als vereniging doen voor de naleving van de hierboven gemelde regels een beroep op ieders verantwoordelijkheid en medewerking. Volg de verzoeken van onze vrijwilligers op en houd je aan de regels. Samen zijn we de vereniging!

Mochten er vragen of opmerkingen zijn, dan kun je contact opnemen met Hans van den Broeke of Rens Aarnoutse.

Bestuur vv Serooskerke
28 november 2021