Jullie hebben gisteren kennis kunnen maken met de top 3 tv programma’s van Rens Aarnoutse. En hij was op zijn beurt weer benieuwd naar de top 3 uitgaansgelegenheden van Jan Thijs Buijze! Jan Thijs heeft na lang wikken en wegen zijn volgende top 3 samengesteld:

  1. Cafe Seventy Seven

Seventy Seven (‘Sev’) is een druk bezocht bruin café aan de Middelburgse Markt. Er komt zowel jong als oud publiek. De kroeg staat bekend om de goede koffie, de puike tosti’s, de uitzinnige kerstavonden en de afwisselende maar vaak lekker stevige muziek. Niet alleen een leuke plaats voor zaterdagavond dus. 

Jan Thijs over Seventy Seven: “Gezellige kroeg waar veel vrienden van Seroos komen. Hier houd ik het vooral bij een flesje Heineken. Een echte aanrader om gezellig met je vrienden aan de bar een paar pilsjes te pakken.

  1. Cafe de Heeren van Holland

Cafe de Heeren van Holland; een cafe waar verschillende soorten muziek wordt gedraaid. Naast feestmuziek draait dit café namelijk ook veel carnavalsmuziek en wisselt af met hardstyle.

Jan Thijs over De Heeren van Holland: “Op zaterdagavond staat de tent vol met enorm veel mensen. TIP: trek een shirt aan in plaats van een trui. Ook voor een potje Champions league voetbal kun je hier terecht. In dit feestcafe beginnen mijn dansmoves enigszins los te komen. Hier drink ik veelal een shotje Baileys.

  1. Café ‘t Schuttershof

Cafe ‘t Schuttershof is een van de grotere cafés in Middelburg. Hier kun je tot in de late uurtjes blijven genieten van een DJ. Voorin is de dansvloer die altijd goed gevuld is en waar iedereen zijn dansmoves kan laten zien. Ideaal als je nog wat energie over hebt of nog dorstig bent.

Jan Thijs over Schuttershof: “Na het warmdraaien in de Heeren komen mijn dansmoves hier pas echt goed van pas. Ik drink hier voornamelijk flesjes Heineken en af en toe een Whisky tussendoor. Het hoogtepunt van de avond moet dan nog komen, namelijk bij sluiting van Schutters een broodje kebab bij Pizza Amore.

Een avondje stappen op zaterdag? Dan raad ik je aan om eerst even gezellig langs Seventy Seven te gaan, vervolgens een drankje te pakken in de Heeren van Holland en af te sluiten met een dansje in ’t Schuttershof.

Jan Thijs wilt graag van Jos Francke weten wat zijn top 3 speciaalbieren zijn, u leest snel meer!