Dennis Marinissen wil met zijn eigen bedrijf DEMA Bouwkundig Ingenieur nieuwe polo’s sponsoren voor de leiders en trainers van de SJO.

Daarvoor zijn we hem natuurlijk zeer erkentelijk. Een heel erg leuk initiatief waardoor de SJO toch weer een betere uitstraling krijgt. Kijk ook eens op de website van Dennis of op linked in.

‘Ik maak een ontwerp uitvoerbaar’
,,Het is een uitdaging om het ontwerp van de architect te vertalen richting een uitvoerbaar plan”, zegt bouwkundig ingenieur Dennis Marinissen uit Serooskerke.

,,Letten op de details, dat is mijn werk. Ik zorg ervoor dat aannemers het ontwerp van een architect vervolgens kunnen maken.”

“Iedereen wil altijd tot het uiterste gaan, of het nou een architect of een particulier is. Voor mij is het een uitdaging om het ontwerp uit te werken en in te passen binnen de maten van het bestemmingsplan en het bouwbesluit.” Bouwkundig adviseur Dennis Marinissen buigt zich met zijn bedrijf DEMA Bouwkundig Ingenieur, dat hij in januari 2016 heeft opgericht, over de uitwerking van bouwplannen. Zijn doel is om ieder plan realiseerbaar te maken, rekening houdend met alle regelgeving.

Hij gaat daarin door tot het kleinste detail. “Je werkt van groot naar klein. Je hebt een totaalplan en gaat steeds verder in detail. Daarbij probeer ik de moeilijke knopen op te lossen.” Meedenken is daarbij de kracht van DEMA Bouwkundig Ingenieur. “Ik geef adviezen over hoe het anders kan en overleg waar nodig. Samen met bijvoorbeeld een aannemer of leverancier van materialen komen we tot goede oplossingen.”

Dat zijn oplossingen voor bouwkundige, maar ook constructieve ontwerpen. Dennis tekent namelijk ook ontwerpen uit van constructies, zoals betonfunderingen, staal- en houtconstructies.

Dennis Marinissen
DEMA Bouwkundig Ingenieur
Poortstraat 13
4353 BH Serooskerke Walcheren
06 25 55 55 35
demabouwkundigingenieur@gmail.com
www.DEMA.nu