Dames & Heren! 

Het doet ons een plezier jullie te kunnen mededelen dat er een datum is geprikt voor het altijd gezellige etentje met alle seniorenelftallen. Deze editie willen we ook de JO19 en MO19 van harte uitnodigen om ze allemaal alvast welkom te heten bij de senioren en de gezelligheid te proeven. Het beloofd weer een geweldige avond te worden! Dit jaar is de datum gevallen op 14 maart waarbij we hebben gekeken naar een gunstige Matchday voor alle teams.

Thuis Uit Tijd
Serooskerke 1 Arnemuiden 1 14:30 uur
Arnemuiden 2 Serooskerke 2 14:30 uur
Zaamslag 2 Serooskerke 3 14:30 uur
Serooskerke 4 VC Vlissingen 2 14:30 uur
Serooskerke 5 De Noormannen 3 12:00 uur
Serooskerke 6 MZVC 6 14:30 uur
ST Apollo’69 / Luctor Heinkenszand VR1 ST Serooskerke / Veere VR1 14:30 uur
SJO Serooskerke/Veere JO19-1 ’s Heer Arendskerke JO19-2 12:00 uur
SJO Serooskerke/Veere MO19-1 VCK MO19-1 11:15 uur

 

Het zou het leukst zijn als we na de wedstrijd met z/n allen verzamelen in de kantine onder het genot van..  en daarna richting de Olmen te fietsen/rijden/lopen. Vanaf 19:00 uur worden we in ieder geval verwacht bij Brasserie de Olmen waar een heerlijk buffet wordt klaargezet met voor ieder wat wils. De kosten bedragen € 45,- per persoon. Dit bedrag is voor een (onbeperkt) lopend buffet incl. drank. (bier/fris/wijn). Met dit bedrag proberen we de avond hele avond rond te komen. Mocht dit budget toch echt wat eerder op zijn, wordt op dit op tijd aangegeven en zullen overige drankjes voor eigen rekening zijn. Na dit heerlijke buffet is er nog ruimte om de avond feestelijk af te sluiten bij de Olmen, want er zal ook zeker een muziekje gedraaid worden. We staan ook open voor eventuele verzoeknummers of eigen nummers die gezongen kunnen worden. Er is een microfoon aanwezig. 

Opgeven en betaling gaan via de leider van je eigen team! Opgeven kan tot uiterlijk zaterdag 27 februari. Op naar ongedwongen, gezellige feestavond met z’n allen. Laten we maar weer eens zien wat voor een mooie club we zijn en waar iedereen een feest met elkaar kan vieren. 

Tot dan! 

 

De seniorenfeestcommissie
Tjeerd & Bert