Op 3 juni staat de slotavond weer op het het programma! Voorafgaand aan deze feestavond keert het toernooi weer terug! Dit toernooi zal gespeeld worden vanaf 13:00 – 18:00 uur met aansluitend een heerlijk buffet. Iedereen kan zich inschrijven voor het toernooi en we gaan dit jaar weer een keer voor een mixtoernooi. Dit betekent dat iedereen zich kan inschrijven en er worden teams geloot uit 1 grote emmer. Je kan je dus niet per team inschrijven. Afhankelijk van het aantal inschrijvingen wordt het aantal bepaald en het schema gemaakt. Zo blijft het een verassing en worden alle spelers en speelsters gemixt met elkaar. Zo kom je er pas op de dag zelf achter met wie je allemaal gaat strijden voor de winst. Hoe leuk is dat?! 

Naast alle senioren en dames zijn ook de  MO-17, JO-17 en JO-19 hiervoor van harte uitgenodigd! Vrienden, vriendinnen, supporters, vrijwilligers en familie zijn allemaal welkom om deel te nemen aan dit altijd gezellige toernooi! Opgeven voor het toernooi en het buffet kan via Bert Francke, bertfrancke@hotmail.com of 0636192667. Deelname aan het toernooi is kosteloos en de kosten voor het buffet bedragen €15,00 p.p. (voorafgaand per betaalverzoek te voldoen)

Het buffet staat gepland vanaf 18:30 – 20:30 uur waarna we met z’n allen het veldje leegmaken en richting de kantine gaan. Vanaf 21:00 uur zal het feest losbarsten onder begeleiding van de band Golden Mix uit Limburg! Tijdens deze avond zal er ook nog een superverloting plaatsvinden waar schitterende prijzen zijn te winnen. De uitslag zal in één van de pauzemomenten van de band worden bekendgemaakt. Loten kunnen overdag en in de avond gekocht worden. 

Het belooft een geweldige dag te worden en we hopen dan ook op een drukbezet toernooi en een volle kantine aan het einde van de dag! Vergeet je dus niet op te geven voor 1 juni.Geef hierbij aan of je meedoet met het toernooi en/of je mee wilt eten met het buffet. 

Tot zaterdag 3 juni.