Ruim 20 jaar nadat hij de eerste website van v.v. Serooskerke op het internet zette, stopt Robbie Holmes als webmaster van www.vvserooskerke.nl. De webcommissie heeft de afgelopen jaren flink wat veranderingen gekend, met op de top wel 10 redacteurs. 

Na enkele maanden een “onofficiële” website te hebben gehad, lanceerde Robbie samen met Marcel Vader op 1 april 1998 de allereerste officiële website van v.v. Serooskerke. Destijds bijna een unicum voor een voetbalclub. In de begin periode werd de website dermate veel bezocht dat we regelmatig in de top 25 van de best bezochte voetbalwebsites van Nederland stonden! Ook de PZC schreef er een artikel over. Een mooie, maar bijzonder bewerkelijke website, want elk nieuw artikel of verslag dat werd geplaatst moest op alle andere pagina’s worden bijgewerkt! Grote publiekstrekker voor die website was het gastenboek, dat als een soort forum door iedereen werd gebruikt om berichten te plaatsen en te discussiëren.  

Na enkele grote updates en nieuwe websites staat er nu een prachtige website die mede tot stand is gekomen door Fre den Herder van onze hoofdsponsor Vergezogt. Deze website is uitermate gebruiksvriendelijk, past zich aan aan het scherm van de gebruiker en is helemaal klaar voor wat de toekomst gaat brengen.

Robbie’s email adres zal vanaf 1 april niet meer in gebruik zijn. Nieuwsberichten kunnen worden verstuurd aan nieuws@vvserooskerke.nl, verslagen naar verslagen@vvserooskerke.nl. Aron Wattel is inmiddels aan de webcommissie toegevoegd, die verder bestaat uit Jacco Gideonse en Jeffrey Koets. Bert Riemens beheert daarnaast de Facebook pagina. Robbie gaat zich de komende tijd inzetten als lid van de dorpsraad Serooskerke. Wij bedanken Robbie voor de inzet en wensen hem veel succes in zijn nieuwe functie.