Zoals jullie allemaal wel al gezien hebben zijn er weer een aantal nieuwe dingen te zien rond het 1e veld en in de kantine.

Ten eerste het prachtige sponsorbord bij het intrapveldje. Hierop staan alle sponsors vermeld die een prijs voor de verloting van 20 mei beschikbaar gesteld hebben. Er zijn prachtige prijzen te winnen in de verloting. De trekking is op 20 mei. Met als hoofdprijs een prachtige mountainbike gesponsord door Van der Eijk Tweewielerspecialist te Serooskerke. Hoofdsponsor van het jubileum is Autobedrijf Melse BV te Vlissingen. Langs de N57 is nu een enorm doek geplaatst met hun naam erop.

Daarnaast zijn er vele sponsors die op allerlei manier hun betrokkenheid hebben getoond door bij te dragen aan ons jubileum. Men kon aangeven waar men aan mee wilde bijdragen:

Bijvoorbeeld:

–             Busreis naar een profvoetbalwedstrijd met de jeugd
–             Prijs voor de grote verloting op de feestdag 3 juni
–             Startdag voor de jeugd in augustus
–             Jeugdtoernooi

 

Er is ook een enorm groot sponsorbord geplaatst van Letternet.nl te Serooskerke. Zij gaan ons helpen met het pimpen van de bar in de kantine. Dit zal in de loop van de zomer gaan gebeuren.

Firma Drukkerij van Keulen te Serooskerke heeft ons geholpen bij het maken van de fotopanelen die nu in de kantine hangen. Hierop is de historie van de vv Serooskerke prachtig in beeld gebracht. Als compensatie zijn er 2 winddoeken geplaatst langs het hoofdveld. Zo is de lange zijde aan de zijde van de N57 mooi gevuld met prachtige doeken.

Daarnaast hebben we 2 nieuwe reclameborden mogen plaatsen van Makelaarskantoor Wisse vastgoed te Domburg en Boogaard Behangers te Middelburg.

We bedanken alle sponsors die op wat voor wijze dan ook onze vereniging hebben gesteund en natuurlijk alle vrijwilligers die mee hebben geholpen om alles er weer spik en span uit te laten zien.

 

Sponsors jubileum

 1. Autobedrijf Melse BV
 2. Accountant- en Adviesgroep Rijkse
 3. Bert Nieuwenhuis Tegeltechniek
 4. BPG van Westen
 5. Campingshop Clarijs & Bikebags
 6. Drukkerij van Keulen
 7. FinAll Holding BV
 8. Fruitbedrijf van de Bosse
 9. Hariie Verkaik sportprijzen
 10. Hoveniersbedrijf Dirk Wielemaker,
 11. Light expert (Jan-Willem Francke)
 12. Makelaarskantoor Wisse Vastgoed
 13. Restaurant El Fuego
 14. Riooltechniek Zeeland
 15. Ristorante Pizzeria La Vita Bella
 16. Schijvenaars en Aerts advocaten
 17. SouthWest campers
 18. V.O.F. Uitspanning Oranjezon
 19. V.O.F. Zeeland Onderhoud Service ZOS
 20. Wervenhove B.V.

De sponsorcommissie.