De inschrijvingen zijn gesloten en het deelnemersveld is vol! Verdeeld over 10 poules gaan maar liefst 50 darters gaat met elkaar de strijd aan voor de titel en natuurlijk de felbegeerde wisselbokaal. Zie hieronder het deelnemersveld, de loting begint om 18:30 uur. Tot vrijdag! 

Jonathan Pleijte Sam Boone Rens Dieleman Bow van der Weijde Justin Bostelaar
Jelle van Peene Ramon Dekker Lars ter Beek Simon van den Broeke Jasper Wilderom 
Peter Gideonse Ruud Aarnoutse Aron Wattel  Alex de Visser Oktaj Hassanov
Steven Aarnoutse Davy Commelin Ruben Hollemans Thomas Wattel Robbert-Jan Zweedijk
Yorick Lauret Melvin Poppe Ronald Sohier Peter Wachters Maarten Riemens
Wiljan Jobse Jos Francke Alex Jobse Ramon Meijer Maikel Simonse
Djanko Besuijen Wiebe Provoost Roy de Visser Martin Wisse Renco Francke
Boyd Riemens Lars Overweel Davy Commelin Edwin Poppe Peter Zwemer
David Wouters Robin Bastiaanse Mathijs Fincke Bart Boogaard  Niels Snoep
Arnold Schreij Jorden Louwerse Marijn Koole Jeffry Poppe Aron Copoolse

 

Informatie:
De 16e editie van de Stroskerkse Darts Trophy komt eraan! Deze staat gepland op vrijdag 30 december. Na de inhaaleditie die in mei dit jaar plaatsvond gaan we weer voor een wintereditie op een heerlijke vrijdagavond. Deze editie was het Thomas Wattel die voor het eerst de trofee omhoog mocht houden. Maar kan hij zijn titel prolongeren of krijgen we een nieuwe winnaar? 

Het toernooi zal uiterlijk 18:45 uur starten en de loting start rond 18:30 uur. We willen vragen of iedereen op tijd wil komen, zodat we snel kunnen beginnen met darten en niet al te laat klaar zijn. We gaan er in ieder geval een gezellige avond van maken en wij hopen weer op een spannend toernooi! 

Mede door de beperkte capaciteit kan niet iedereen zich kan aanmelden voor dit darttoernooi. Je kan je namelijk alleen aanmelden als je betrokken bent bij onze voetbalvereniging of een echte VRIEND van Seroos bent. Ben je geen lid of niet betrokken bij de club? Dan kun je je helaas niet inschrijven en dus niet mee doen. Het is en blijft tenslotte de Stroskerkse Dartstrophy. Heb hierover vragen of twijfel je over je aanmelding? Vraag het gerust! 

Opgeven kan t/m maandag 26 dec. bij Bert Francke via bertfrancke@hotmail.com, via de app naar 0636192667 of via de lijst in de kantine. Loting: 18:30 uur. Start toernooi: 18:45 uur. Supporters zijn natuurlijk van harte welkom om deze avond gezellig een biertje te komen doen en alle deelnemers toe te juichen. Kortom, het wordt weer één groot feest en graag tot vrijdag 30 december.

Let op! Er is een maximum aantal deelnemers, dus VOL = VOL. Schrijf je dus snel in.

Sponsoren: Sinke Schoenmode & BPG Van Westen Bouwmaterialen