OPGEVEN NIET MEER MOGELIJK! Het sjoeltoernooi zit vol. Maar liefst 96 deelnemers zullen aan de start verschijnen verspreid over 16 bakken. Wil je wel gezellig komen kijken? Dat is uiteraard altijd mogelijk! 

 

 

Op zaterdag 5 november 2022 gaan we weer sjoelen! In maart dit jaar wist Arjen nog de 6e editie van het Stroskerkse Sjoelkampioenschap op z’n naam te schrijven. En dat al voor de 3e keer. Aangezien dit een inhaaleditie was gaan we nu weer zoals gewoonlijk in november het volgende sjoelkampioenschap plannen. Wie gaat er deze 7e editie met de titel en natuurlijk de felbegeerde wisselbeker naar huis?! Voorafgaand aan dit spannende topsporttoernooi gaan we eerst weer met z’n allen gezellig eten in het clubhuis. Het menu bestaat uit friet & rijst met saté en stoofvlees. Je hoeft hiervoor geen keuze te maken, omdat het in een buffetje zal worden klaargezet. Het eten zal verzorgd worden door PLUS Corbijn uit Vrouwenpolder. 

Aanvang: 18:30 inloop, rond 19:00 uur wordt het eten geserveerd en daarna start het toernooi. 

We willen ervoor zorgen dat we niet al te lang bezig zijn met het eten, omdat we snel willen beginnen aan het sjoeltoernooi. Het zou dan ook fijn zijn als iedereen na het eten eventjes helpt met het opruimen en het klaar zetten van de tafels. Des te eerder kunnen we van start!

Kosten voor het eten bedragen € 11- p.p. (voorafgaand per betaalverzoek.)

Opgeven kan tot en met zaterdag 29 oktober bij Bert Francke per e-mail: bertfrancke@hotmail.com, per telefoon/Whatsapp: 0636192667 of via de inschrijflijst in de kantine. Graag bij het opgeven vermelden of je meedoet aan het sjoeltoernooi en of je mee wilt eten. (Het is ook mogelijk om alleen te blijven eten óf alleen te sjoelen.) Ben je vegetarisch of heb je allergieën? Laat het dan even weten. 

Supporters zijn natuurlijk van harte welkom om deze avond gezellig een biertje/frisje te komen doen en alle deelnemers toe te juichen. We gaan er net als de voorgaande edities weer één groot feest van maken! 

Oud winnaars
2014: Arjen Francke
2015: Ineke Gideonse
2017: Kees-Pieter Geschiere
2018: Arjen Francke 
2019: Christiaan Francke 
2022: Arjen Francke