Zowel het 2e als 3e wist de laatste twee westrijden geen enkele punt te pakken. Waar lag dat aan? Deze vraag raasde al weken over de trainingsvelden van ons sportcomplex. Verschillende redenen werden genoemd, maar uiteindelijk kwamen we erachter. TEAMBUILDING! Tegenwoordig is er niets belangrijker dan teambuilding. Na de dondedagtraining besloten we dan ook met z’n allen naar de blokhutten te gaan om daar eens flink te vergaderen en te werken aan het teamgevoel. Bij de dinsdagtraining was iedereen al in rep en roer over deze avond en iedereen keek er enorm naar uit. We gingen direct na de training naar Middelburg. Enkele aftaaiers waren er wel, want Kenneth “seashot” den Hollander besloot nog even naar de Mediamarkt te gaan voor nieuwe belichtingscompensatieschijf voor zijn camera. Sander Melse was het niet eens met het concept, want hij wilde liever een workshop ‘velgen reinigen’ doen en Bjorn Breier besloot direct naar huis te gaan i.v.m. een volle zak (noten). 

Aangekomen in Middelburg speelde er een geweldige band in de blokhut van de Thympaan. Wat een feest! Helaas vol, dus we weken uit naar Brooklyn, waar we allemaal genoten van enkele heerlijke Paulaners. Sommigen onder ons besloten Gembertee of Ginger Ale te bestellen. We kregen eerst allemaal een fles, zonder glas. Men kon niet wachten en iedereen nam alvast een slokje van dit heerlijke bier. Luuk zoog hem in één keer leeg, dus hoefde helemaal geen glas meer. Gelukkig kregen we uiteindelijk nog een glas en iedereen was super blij! Zie hieronder het resultaat. 

Verder was de service bij Brooklyn was niet best, want om 10 uur sloot de tent alweer. Hoe kan dit vroegen alle horecatijgers zich af. Heel de tent zit vol en dan ga je dicht? Maarja het was niet anders. Schoenenpoetser Meier had een mooie agenda opgesteld voor de vergadering, maar voordat we bij de rondvraag waren moesten we alweer weg. Dan maar bewaren voor een volgende teambuildingsavond. De rondvraag kan namelijk best even duren. Terug naar de Thympaan om daar nog even van dichtbij te genieten van de band en heerlijke buckets met Heineken bier. Oktaj en Steven waren niet van de dansvloer af te slaan en bleken al weken iets te hebben ingestudeerd. Wat geweldig om te zien en sommigen van ons ontroerd tot tranen.

 

Na het optreden besloten we in verschillende samenstellingen te discussiëren en het gesprek met elkaar aan te gaan over meerdere onderwerpen. Zo hoopten we erachter te komen wat we allemaal konden verbeteren als team en voornamlijk: hoe kunnen we elkaar helpen?! Dit resulteerde in hele mooie dingen. Niet iedereen deed mee met het serieuze gedeelte van de avond. Bart weigerde en besloot een ander gesprek aan te gaan.

We sloten de avond af met het maken van een lipdub. Zie hieronder het resultaat. 

 

Wat een nuttige avond en wat een team. Dat gaat helemaal goed komen de volgende wedstrijden en op naar veel mooie dingen zowel binnen als buiten de lijnen van het veld.

Seroos 2 speelt morgen een hele belangrijke pot tegen Luctor Heinkenszand om 12:00 uur op Sportpark Noordhout. Komt allen! Seroos 3 mag al lekker in winterslaap en zich richten op de eerste wedstrijd na de winterstop tegen SVOD op 27 januari. 

Als 2e selectie willen we iedereen nog één ding meegeven: If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.”

✌️👊

     🎤