Het was zo ver na lange tijd mocht Robbert luijk weer meedoen! Helaas mocht het niet baten want naar 4 kutballen viel hij helaas geblesseerd uit. Maar goed we gaan verder. We begonnen de wedstrijd in de volgende opstelling: Niels (Kp), Bart (RB), Sander en Jurre (centeraal), Sander (LB). In de punt naar voren met Ramon en Kaj en daarvoor Sam, Robbert (LV), Thomas (Spits), Dion (RV).

De eerste 15 minuten waren we constant in balbezit en na ongeveer 20 minuten spelen werd het 1-0 door een mooie combinatie van Bart en Dion. Bart gaf de bal mooi voor op Thomas en die werkte vervolgens de 1-0 binnen.  In de 40e minuut schoof Ramon vanaf het middenveld goed in met de bal. Hij speelde Thomas aan en die gaf hem vervolgens op Sam. Vanaf randje 16 schoot Sam alleen de keeper liet de bal los maar gelukkig was daar dion die oplettend was dus 2-0.  Een paar minuten later floot Hans v/d Broeke (keurige wedstrijd gefloten) af voor de rust.

In de rust werden er wat tactische wijzingen toegepast om de wedstrijd over de streep te trekken. Mathijs en Ramon vielen daarom in.

De tweede helft was een stuk saaier, Seroos speelde de bal rustig rond en SSV gaf weinig druk. In de 65eminuut kregen we een corner en die kopte Mathijs knap binnen. En dan jahoor de enige echte robbert luijk scoorde vervolgens de 4-0 binnen en zoals gewoonlijk met veel geluk. Eindstand 4-0.