De 17e editie van de Stroskerkse Darts Trophy komt eraan! Deze staat gepland op vrijdag 29 december. De vorige editie was het Wiebe Provoost die voor het eerst de trofee omhoog mocht houden door Arnold Schreij te verslaan. Wie tilt de trofee dit jaar omhoog?! 

Het toernooi zal uiterlijk 18:30 uur starten en de loting wordt vooraf bekend gemaakt op de website. We willen vragen of iedereen op tijd wil komen, zodat we direct om 18:30 uur kunnen beginnen met de poulefase en daardoor dus niet al te laat klaar zijn. We gaan er in ieder geval een gezellige avond van maken en wij hopen weer op een spannend toernooi! 

Mede door de beperkte capaciteit kan niet iedereen zich kan aanmelden voor dit darttoernooi. Je kan je namelijk alleen aanmelden als je betrokken bent bij onze voetbalvereniging of een echte VRIEND van Seroos bent. Ben je geen lid of niet betrokken bij de club? Dan kun je je helaas niet inschrijven en dus niet mee doen. Het is en blijft tenslotte de Stroskerkse Dartstrophy. Heb hierover vragen of twijfel je over je aanmelding? Vraag het gerust! 

Opgeven kan t/m vrijdag 22 dec. bij Bert Francke via bertfrancke@hotmail.com, via de app naar 0636192667. Start toernooi: 18:30 uur. Supporters zijn natuurlijk van harte welkom om deze avond gezellig een biertje te komen doen en alle deelnemers toe te juichen. Kortom, het wordt weer één groot feest en graag tot vrijdag 29 december.

Let op! Er is een maximum aantal deelnemers, dus VOL = VOL. Schrijf je dus snel in.