UPDATE: Deelnemers bekend, loting via Facebook Live io 29 dec rond 17:00 uur. Het is niet meer mogelijk om je in te schrijven voor het darttoernooi. Het zit vol! Maarliefst 60 deelnemers verdeeld over 12 borden gaan de strijd met elkaar aan. Zie hieronder de deelnemerslijst. De loting zal via VV Serooskerke Facebook Live worden bekendgemaakt rond 17:00 uur. Vanaf 18:30 uur starten de eerste poulewedstrijden. Zorg dat je op tijd bent! 

Renco Francke Mathijs Fincke Bow v/d Weijde Wiebe Provoost Jos Francke
Ruud Luteijn Rens Dieleman Arnold Schreij Wiljan Jobse Raoul Smulders
Melvin Poppe Steven Aarnoutse Aron Wattel Bjorn Francke Frank Rooze
Maikel Simonse Gijs Zoutewelle Kaj Louws Oktaj Hassanov Paul v/d Broeke
Alex de Visser Simon v/d Broeke Willem Louws Ramon Dekker Jorg van Berlo
Peter Zwemer Martin Wisse  Bennet Passenier Mylo Geuze Samantha Kreft
Niels Dieleman Marijn Koole Jeffry Poppe Robin Bastiaanse Marco Kreft
Peter Gideonse Robbert-Jan Zweedijk Alex Jobse Robbert-Jan Buijze Natasja Kreft
Olivier Eshuis Sam Boone Robbie Sturm Ruud Onderdijk Ramon Meijer
Jelle van Peene Ruben v/d Broeke Jordy Sinke Irene Etman Justin Bostelaar
Sabine Reijnierse Kenneth Den Hollander Tom de Bruin Davy Commelin Yorick Lauret
Davy Rijkhals

Peter Francke

Maarten Riemens

Adriaan Wattel

Boyd Riemens

Djanko Besuijen

Jorden Louwerse

 

Marijn v/d Ven

 

 

De 17e editie van de Stroskerkse Darts Trophy komt eraan! Deze staat gepland op vrijdag 29 december. De vorige editie was het Wiebe Provoost die voor het eerst de trofee omhoog mocht houden door Arnold Schreij te verslaan. Wie tilt de trofee dit jaar omhoog?! 

Het toernooi zal uiterlijk 18:30 uur starten en de loting wordt vooraf bekend gemaakt op de website. We willen vragen of iedereen op tijd wil komen, zodat we direct om 18:30 uur kunnen beginnen met de poulefase en daardoor dus niet al te laat klaar zijn. We gaan er in ieder geval een gezellige avond van maken en wij hopen weer op een spannend toernooi! 

Mede door de beperkte capaciteit kan niet iedereen zich kan aanmelden voor dit darttoernooi. Je kan je namelijk alleen aanmelden als je betrokken bent bij onze voetbalvereniging of een echte VRIEND van Seroos bent. Ben je geen lid of niet betrokken bij de club? Dan kun je je helaas niet inschrijven en dus niet mee doen. Het is en blijft tenslotte de Stroskerkse Dartstrophy. Heb hierover vragen of twijfel je over je aanmelding? Vraag het gerust! 

Opgeven kan t/m vrijdag 22 dec. bij Bert Francke via bertfrancke@hotmail.com, via de app naar 0636192667. Start toernooi: 18:30 uur. Supporters zijn natuurlijk van harte welkom om deze avond gezellig een biertje te komen doen en alle deelnemers toe te juichen. Kortom, het wordt weer één groot feest en graag tot vrijdag 29 december.

OPGEVEN NIET MEER MOGELIJK! Wil je op de reservelijst? stuur even een berichtje..