UPDATE – Wegens de strenge maatregelen zijn we helaas genoodzaakt om de quiz te annuleren. Zodra het weer toegelaten wordt, zullen we een nieuwe datum inplannen en brengen we jullie uiteraard weer op de hoogte! Bedankt en tot snel! – UPDATE

 

Beste voetbalvrienden van de VV Serooskerke, 

Op zaterdag 19 december om 14:30 uur staat er een geheel nieuw evenement op het programma! Normaal gesproken staan er in de decembermaand tal van evenementen op het programma en zien we elkaar natuurlijk wekelijks in de kantine. Door de coronaperiode hebben we elkaar al een tijdje niet gezien en missen we de gezelligheid. Daarom wordt er op een leuke manier een online quiz georganiseerd waar iedereen aan kan deelnemen, zodat we toch nog een beetje met elkaar verbonden blijven. Het is een algemene quiz, waar allerlei categorieën voorbij komen en dus voor iedereen geschikt is. Ook als je geen lid bent van de club kun je deelnemen!

De Quiz werkt als volgt:

  • Maak een team van minimaal 2 en maximaal 5 personen. 
  • Per team ontvang je een unieke link + inlogcode. 
  • Per team 1 laptop of computer benodigd.
  • Behaal zoveel mogelijk punten binnen de 60 minuten.
  • Tijdens de quiz worden live de tussenstanden getoond. 
  • Er is altijd online hulp beschikbaar mocht er iets niet duidelijk zijn. 
  • We proberen nog iets te bedenken om online bij elkaar in de huiskamer te kijken. 
  • Na het spel worden de prijzen op een ludieke wijze uitgereikt.  
    • de nummers 1, 2 en 3 + de nummer 10 en de nummer laatst vallen in de prijzen.

Verder uitleg en instructies volgen in de week voor de quiz. (Denk hierbij aan puntentelling, invoeren van antwoorden, inloggen etc.. )

Kosten Quiz per persoon:
€ 5,00 

Optioneel:
Voor extra gezelligheid in de huiskamer wordt er ook de mogelijkheid geboden om een leuke borrelbox toe te voegen aan de quiz! Hierbij kun je de keuze maken per persoon uit bier, fris, wijn of speciaalbier. In de box zitten 2 drankjes per persoon, een aantal lekkere versnaperingen en een echt Seroos collectorsitem. Deze boxen worden tot in de huiskamer geleverd. 

Kosten Box per persoon:
Bierbox € 5,00
Frisbox: € 5,00
Speciaalbierbox: € 7,50
Wijnbox: € 7,50 

Inschrijven:
Inschrijven kan tot en met 16 december via Bert Francke, 0636192667 of bertfrancke@hotmail.com. Geef hierbij duidelijk aan met hoeveel personen je wilt deelnemen met je team. Wil je ook een borrelbox erbij? Geef dan duidelijk aan welke je wilt en hoeveel. 

Hoe meer teams, hoe spannender de competitie!