De inschrijving is gesloten en de deelnemerslijst is gevuld! 96 deelnemers aan de start!! Tot morgen. 😎

Op zaterdag 4 november 2023 gaan we weer sjoelen! Vorig jaar wist Ineke Gideonse de 7e editie van het Stroskerkse Sjoelkampioenschap op haar naam te schrijven. En dat al voor de 2e keer na de winst in 2015. Wie gaat er de 8e editie met de titel en natuurlijk de felbegeerde wisselbeker naar huis?! Voorafgaand aan dit spannende topsporttoernooi gaan we eerst weer met z’n allen gezellig eten in het clubhuis. Dit zal weer een eenvoudig, maar heerlijk buffetje zijn verzorgd door PLUS Corbijn uit Vrouwenpolder. Kosten voor het eten bedragen € 11,00 p.p. (voorafgaand per betaalverzoek.)

Aanvang: 18:30 inloop, rond 19:00 uur wordt het eten geserveerd en daarna start het toernooi. Let op! Er zijn maximaal 96 plaatsen om te sjoelen, vol = vol!

We willen ervoor zorgen dat we niet al te lang bezig zijn met het eten, omdat we snel willen beginnen aan het sjoeltoernooi. Het zou dan ook fijn zijn als iedereen na het eten eventjes helpt met het opruimen en het klaar zetten van de tafels. Des te eerder kunnen we van start!

Opgeven kan tot en met zaterdag 28 oktober bij Bert Francke per e-mail: bertfrancke@hotmail.com, per telefoon/Whatsapp: 0636192667. Graag bij het opgeven vermelden of je meedoet aan het sjoeltoernooi en of je mee wilt eten. (Het is ook mogelijk om alleen te blijven eten óf alleen te sjoelen.) Ben je vegetarisch of heb je allergieën? Laat het dan even weten. 

Supporters zijn natuurlijk van harte welkom om deze avond gezellig een biertje/frisje te komen doen en alle deelnemers toe te juichen. We gaan er net als de voorgaande edities weer één groot feest van maken! 

Oud winnaars
2014: Arjen Francke
2015: Ineke Gideonse
2017: Kees-Pieter Geschiere
2018: Arjen Francke 
2019: Christiaan Francke 
2022 (mrt): Arjen Francke
2022 (nov): Ineke Gideonse