Nadat we vorige week de competitie goed waren gestart met een 1-8 overwinning van ZM3, mochten wij op de zonnige zaterdag ochtend aantreden tegen de  Noormannen 2. Vorig seizoen werd er 2 keer van gewonnen dus dat beloofd wat.

Voor sommige was 11:00 uur aanwezig wat te vroeg, dus moest Jacco en Robbie  last minute nog de opstelling aanpassen, als volgt gingen wij het veld op:

Niels Dielekoker op goal, achterin Ramon Sinke, Captain Oelie, Matta en Bennet. Op het middenveld Sam bunda, Jasper en Piet Dekker, voorin Opa Dion, okkie, en kjell, op de bank namen plaats Justin, jestin, Wiljan en Eazan.

Nadat het fluit signaal klonk was de wedstrijd begonnen, na een paar minuten kreeg seroos aan de linkerkant een vrije trap, met een goeie voorzet van Sam kopte Piet Dekker de bal net naast, daarna bleef seroos goed voetballen met af en toe wat slordigheidjes, zo kreeg Opa Dion nog een kans maar schoot hoog over, na een lange bal van Matta die goed opende op Ramon Sinke, werd het gevaarlijk Ramon Sinke zag die keeper voor zijn lijn staan en schoot de bal zo over hem heen, meerder spelers dachten dat het een mislukte voorzet was, de keeper was zo verbaasd van deze poging dat die besloot niet te springen, 0-1 voor seroos.

In de rust werd er gewissled, Captain Oellie moest naar feyenoord toe dus werd er uitgehaald en daarvoor kwam wiljan, Opa Dion werd ook gewisseld want moest daarna nog bij 2e aansluiten voor hem kwam justin en kjell werd gewisseld voor Eazan, de laatste tactische dingen werden besproken door jacco en we konden beginnen aan de 2e helft.

In de 2e helft kwam seroos minder uit de kleedkamer dan De Noormannen, zij begonnen sterker aan de  2e helft dan seroos, dat resulteerde in kansen voor de Noormannen, ook gingen hun meer de langen bal spelen, ondanks dat kreeg seroos wel wat kansen maar wist deze niet te benutten, De Noormannen werden steeds gevaarlijker met de langen bal, dus besloot jacco Piet Dekker centraal vanachter te zetten om de kopduels te winnen, dit bleek een goede zet te zijn wat er werd in een slordige 2e helft niet meer gescoord. Dit resulteerde in een 2e overwinning deze competitie.

Ook nog groot dank naar Ilhan voor het vlaggen, volgende week spelen wij tegen de kampioen van vorige jaar, Kloetige 5, wij treden aan op sportpark Wesselopark om 15:30, het verslag wordt dan geschreven door Benchpress Bart.