Zaterdag 2 november is het dan zover, dan worden de teamprijzen en bekers van de topscorers van het seizoen 2018-2019 uitgereikt. Het is hiervoor een perfecte zaterdag, want alle seniorenteams zullen dan het gras betreden om doelpunten te maken! Hieronder een kort overzicht van het programma op zaterdag 2 november:

  • 14:30 uur: Serooskerke 1 – Bruse Boys 1 
  • 12:00 uur: Terneusense Boys 2 – Serooskerke 2
  • 14:30 uur: Luctor Heinekenszand 2 – Serooskerke 3
  • 14:30 uur: Serooskerke 4 – Lewedorpse Boys 2
  • 12:30 uur: Serooskerke 5 – GPC 5 
  • 15:00 uur: MZVC 6 – Serooskerke 6 
  • 12:30 uur: ST Nieuwdorp/Patrijzen VR2 – Serooskerke VR1

We hopen dat alle teams rond 17:30 uur terug zijn op Sportpark Noordhout zodat we rond die tijd kunnen starten. We hopen dat zoveel mogelijk spelers van alle teams, de leiders en natuurlijk de topscorers zelf aanwezig zijn. We hebben weer veel nieuwe verhalen en andere gezichten ten opzichte van vorig jaar, dus het word weer de moeite waard.

Om alvast in de stemming te komen, een korte toelichting op de uitreiking.

Teamprijs
We beginnen met de teamprijs. Vorig seizoen hebben de leiders een topscorer aangewezen voor hun team, met een verwacht aantal goals. Voor het team dat de beste voorspelling heeft gedaan is een geldprijs, net als voor de runner up. Maar niet getreurd, ook de andere teams verdienen een presentje deze avond. De leiders mogen dan ook direct hun topscorer met het aantal goals voor dit seizoen voorspellen. We willen de leiders als laatste ook vragen om direct € 50,- in te leggen voor de teamprijs van komend seizoen. Op wie gaat dit jaar het geld ingezet worden? 

Topscorer per team
Volgens goed gebruik zetten we de topscorer van elk team in het zonnetje, zolang deze niet in de top-3 is geëindigd. De spelers worden 1 voor 1 naar voren geroepen om hun prijs in ontvangst te nemen.

Top-3
We sluiten de uitreiking af met de spelers die op het podium zijn geëindigd. Zij krijgen als laatste hun prijs uitgereikt waarna we verder nog even een feestje bouwen onder het genot van een biertje en een muziekje! Er mag dan gerust ook nog en danspasje gedaan worden. Kortom: Het beloofd weer een mooie en vooral gezellige avond te worden waarbij we hopen op de aanwezigheid van zoveel mogelijk spelers, leiders en supporters van alle teams van Seroos. 

Tot dan! 

Ter info: De topscorersuitreiking is verplaatst van zaterdag 12 oktober naar zaterdag 2 november. Het etentje met alle senioren zal naar alle waarschijnlijkheid verplaatst worden naar later dit seizoen. We houden u op de hoogte.